16 березня 2018 р.

"Шахтар" поступається в Римі й вилітає на стадії 1/8

Пов’язане зображенняНа жаль, донецька команда не змогла скористатися перевагою, яку здобула вдома. Напередодні гри римляни наголошували, що результат харківського матчу - випадковість. Безперечно, в Римі очікувалася інша гра, але ми до останнього сподівалися, що гірники зможуть пройти далі. Обидва суперники перебували в гарній формі. Демонстрували якісний, яскравий футбол у власних чемпіонатах. Очікувався бойовий поєдинок.

Ближче до гри. У прнципі, перший тайм запам'ятався розумною грою з обох боків. Стрімголов ніхто не летів, адже усвідомлювали ціну одного м'яча. Спостерігався шаховий футбол, проте перевага була на стороні вовків. Їм потрібно було забивати, однак, у першому таймі  оборона зіграла бездоганно. Напруга зростала з кожною хвилиною, адже єдиний гол міг змінити долю тієї чи іншої команди. Розчаровувало те, що футболісти в білій формі мало турбували воротаря суперника. Важко пригадати момент, який би дійсно можна було вважати гольовим. У другому таймі картина не змінилася. "Рома" тиснула й досягла бажаної мети. На початку тайму Джеко скористався чи не єдиною помилкою наших захисників й забив - 1:0. Були спроби в гірників відігратися, але забити в цей вечір не вдалося. Фонсека програв цю гру тактично. Якби донеччани змогли забити все в Харкові, то тут мали б менше проблем. Лінія нападу нічого не продемонструвала й з цього маємо загальний рахунок -2:2. Завдяки голу на виїзді римляни крокують в 1/4. Десь розчарував футбол донецької команди, але треба розуміти, що це гра. "Рома" у другому матчі переграла нас по всіх параметрах й заслужено продовжить виступ у Лізі чемпіонів. 
Хочеться подякувати гірникам за цей єврокубковий сезон. Було чимало позитивних емоцій. Шкода, тому що "Рому" можна було проходити. Все ж потрібно зробити висновок із цього й рухатися далі. Бажаю "Шахтареві" успіху. Впевнений, що  в майбутньому він ще тішитиме українського вболівальника гучними перемогами! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...