11 грудня 2017 р.

"Динамо" крокує далі, для "Зорі" єврокубки закінчені

Після вдалого виступу донецького "Шахтаря" всі очікували на результат матчів "Динамо" та "Зорі". Якщо біло-синім залишалося вирішити питання, з якого місяця виходити з групи, то "Зорі" потрібна була тільки перемога. Ніхто ще не забув, як луганська команда створила сенсацію в першому матчі  в Іспанії. Тепер хотілося, щоб підопічні Вернидуба у власних стінах обіграли "Атлетік". Переглядаючи матч, можна сказати, що є прогрес. Беручи до уваги виступи "Зорі" минулого року і зараз, можна констатувати, що команда набирається досвіду. Гадаю, що той склад, який грав у минулому році в єврокубках, міг створити набагато більше проблем суперникам у цьому розіграші. Господарі почали жваво,
але попереду нічого не вдавалося. Було помітно, що команди грають обережно, адже на кону путівка у плей-офф. Ціна помилки дуже велика. Перший тайм голів не подарував. На жаль, у другому все було навпаки. "Атлетік" забив два м'ячі й поховав надії "Зорі" на єврокубкову весну. Повна катастрофа - штрафні. Гості забили двічі зі стандарту. Ще пригадується поперечина. Іспанці скористалися слабкими місцями українців й здобули заслужену перемогу. Хотів би відзначити Луніна. Молодий воротар провів достойний матч. Упевнений, що на цього хлопця очікує дивовижне майбутнє. Хочеться подякувати "Зорі" за цей рік. Команда завершила груповий етап на 3 місці, маючи у своєму активі 6 пунктів. Сподіваємося, що в подальшому чорно-білі тішитимуть українського вболівальника гучними перемогами! 
На відміну від "Зорі", динамівці свій матч виграли. Розібрали на шматки "Партизан" і заслужено посіли 1 місце у своїй групі. У цей вечір тричі відзначився Мораес, ще один гол на рахунку Морозюка. Вже зовсім скоро ми дізнаємося суперника "Динамо" у плей-офф. Зараз підопічні Хацкевича демонструють нестабільну гру. Можуть упевнено перемогти, а можуть загубити очки на рівному місці. Хочеться вірити, що зимова пауза піде столичному клубу на користь. Керівництво чудово бачить, які ланки потрібно підсилювати, тому очікуємо на хороші зимові придбання. До речі, після матчу попрощався з командою Віда. Хорват офіційно переходить у турецький "Бешікташ". Бажаємо Домагою успіху. Він дійсно справжній захисник, який на полі віддавався до фінального свистка. Динамівцям буде його не вистачати... Ось таким чином українські клуби завершили свої виступи в Лізі Європи в 2017 році. "Динамо" очікує жеребкування, а "Зоря" сконцентрується на внутрішньому чемпіонаті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...