18 лютого 2015 р.

"Шахтар" розписав мирову з "Баварією"


Перший свій офіційний поєдинок у 2015 році команда Мірчі Луческу проводила в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Баварії". Напруженим видалося протистояння. З перших хвилин німці почали домінувати, було декілька гарних моментів, щоб відкрити рахунок, але не вдалося. У донеччан вдавалося мало чого, команда шукала можливості, але так нічого небезпечного і не створила. Воротарі, відверто кажучи мерзли, не маючи ніякої роботи. Дуже сподобалася атмосфера, яка панувала у Львові: протягом усього матчу вболівальники відчайдушно підтримували гірників.
На другий тайм вийшли зовсім інші команди, було дуже багато боротьби, сутичок. На 65 хвилині Хабі Алонсо заробив другу жовту й покинув поле. Здавалося, що ось ще трохи, і "Шахтар" зможе продемонструвати свою гру й розпечатати ворота Ноєра, але сталося не так, як гадалося. Хочеться віддати належне "Баварії", яка в десятьох мудро й переконливо відігравала, як у захисті, так і в нападі. Команди начебто намагалися створити щось небезпечне, але так до забитого голу й не дійшло. Фінальний свисток зафіксував нульову нічию. На данному етапі важко сказати чи гарний це результат, чи навпаки. Зрозуміло усім, що в Мюнхені буде зовсім інша гра, "Баварія" гратиме у свій атакуючий футбол, а нашим хлопцям буде вдвічі складніше. Проте сподіваємося, що "Шахтар" покаже все, на що він здатен. Матч-відповідь відбудеться одинадцятого березня, до цього гірники проведуть чотири товариських поєдинки.

4 коментарі:

  1. Будемо сподіватися, що саме нащі хлопці будуть переможцями в наступній грі,бажаю гірникам перемогти і тим-самим закрити роти усім скептикам.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю! Вірю, що журналістика стане твоїм покликанням. Пишаюся ТОБОЮ!

    ВідповістиВидалити
  3. Прочитала грамотний коментар талановитого спортивного оглядача. Отримала задоволення, хоча до футболу байдужа. Дякую!

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...