11 березня 2018 р.

"Динамо" розійшлося миром з "Лаціо"

Результат пошуку зображень за запитом "лаціо динамо"
Останнім часом динамівці рідко тішать своїх уболівальників. У внутрішньому чемпіонаті відставання від "Шахтаря" лише збільшується. Єврокубковий  матч із АЕКом взагалі краще забути як страшний сон. Навіть зараз, згадуючи ту гру, дивуєшся, як підопічні Хацкевича вистояли в Києві. Гра забувається, а результат залишається.  Ми звикли спостерігати, що після зимової паузи наші команди тяжко вливаються в сезон. Усе ж варто усвідомлювати, якщо з АЕКом пощастило, то "Лаціо" - це команда іншого рівня, яка таких помилок може не пробачити. Орли демонструють цікавий футбол.  На фоні грізного "Ювентусу", "Роми", "Наполі" вони посідають достойну 4 сходинку в італійському чемпіонаті. Багато хто, спостерігаючи за сьогоднішнім "Лаціо", навіть і шансу не давав українському клубові на потрапляння в 1/4. 
У день гри було цікаво побачити стартовий склад українців. На диво, під танки білоруський спеціаліст кинув молоде покоління, й це дало свої плоди. Перший тайм запам'ятався нульовою нічиєю, але була помітна віддача наших футболістів. Зрозуміло, що ініціатива панувала на боці господарів. Стадіон гнав команду вперед, проте злагоджені дії в обороні "Динамо" тішили. В атаці мало що виходило... Воротар нудьгував.
Приємною несподіванкою стало те, що на початку другого тайму рахунок відкрили гості. На 52 хвилині Віктор Циганков, після скидки Бєсєдіна, п'ятою відправив круглого у ворота - 0:1. Щоправда, довго радіти не довелося. Через дві хвилини головний бомбардир суперника в цьому сезоні Чіро Іммобіле рахунок зрівняв - 1:1. Гра трохи заспокоїлася, однак, напруга витала в повітрі. Все ж "Динамо" збавило темп і цим результативно скористалися. Гол на рахунку Феліпе Андерсона - 2:1. Десь відчувалося, що динамівці спроможні вивезти очки зі Стадіо Олімпіко. Відчуття не підвело. Хацкевич провів результативну заміну. Випустив на поле Мораеса, який за декілька хвилин свого перебування у грі поклав шалений м'яч у ворота суперника - 2:2. До кінця матчу були можливості вигризти перемогу з обох боків. Згадати лише удар Іммобіле на останніх хвилинах у стійку. На щастя, для нас, у цей вечір йому не судилося стати героєм своєї команди. Доволі неочікуваний результат для італійських уболівальників. 
2:2 - вдалий рахунок на виїзді, який залишає для нас непогані шанси на вихід до наступної стадії. Потрібно зібратися й показати все, на що спроможні наші хлопці. Слід зазначити, що вдома "Динамо" не допоможе Гармаш, який вже після гри заробив червону картку завдяки своїй поведінці. Цей матч показав, що можна проходити цього суперника. Орли нам повністю по зубах. Матч-відповідь відбудеться 15-ого березня. До перемоги, козаки! Віримо!!!         

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...